Rezultatele după contestații

Primul Bacalaureat Danubius 2019 – SANDU C 
MILIAN-MARIAN – Media 9.30

Felicităm elevii care acum 4 ani au decis să urmeze studiile liceale în Liceul Danubius!  Îi felicităm pentru încredere acordată și pentru toate investițiile lor în propria creștere. Îi felicităm pentru prezența în școală pe durata cursurilor, dar și pentru disponibilitatea de a se implica în activitățile și proiectele extracurriculare. Îi felicităm pentru strădania de a finaliza liceul cu capul sus, spre bucuria și mândria tuturor celor care-i cunosc.

Felicităm elevii care acum 4 ani au decis să urmeze studiile liceale în Liceul Danubius!  Îi felicităm pentru încredere acordată și pentru toate investițiile lor în propria creștere. Îi felicitămpentru prezența în școală pe durata cursurilor, dar și pentru disponibilitatea de a se implica în activitățile și proiectele extracurriculare. Îi felicităm pentru strădania de a finaliza liceul cu capul sus, spre bucuria și mândria tuturor celor care-i cunosc.

Felicităm părinții pentru încrederea acordată și pentru susținerea oferită timp de 4 ani!

Felicităm profesorii liceului pentru efortul pregătirii acestor elevi și pentru că au oferit întotdeauna mai mult, mult  mai mult decât li s-a cerut.

Felicităm tot personalul liceului pentru calitatea culturii organizaționale, o cultură care a permis dezvoltarea planului de școlarizare, dublarea numărului de clase înființate la începutul clasei a noua, creșterea constantă a mediilor de admitere și a mediilor de absolvire, succesul elevilor noștri.

Felicităm partenerii care ne-au însoțit pe drumul educației în ultimii 4 ani (agenții economici, instituțiile locale de cultură, școlile și liceele partenere, instituțiile de presă, inspectoratul școlar, instituțiile administrației publice locale, organizațiile non-guvernamentale, cultele locale etc.)

Felicităm profesorii și elevii celorlalte licee din Călărași, fără motivația tuturor de a transforma elevii călărășeni în adulți responsabili, bine calificați, prosperi lor înșiși, fericiți și împliniți, utili societății, motivația noastră nu ar fi fost la fel de puternică.