În ultimele două zile, cinci elevi din Liceul Danubius au participat la programul Uși deschise la Primăria Călărași.

Constantin Denisa, Marin Alina, Nedelcu Florin, Buceaclău Maria și Ulmeanu Roxana au avut șansa nu doar de a interacționa nemijlocit cu primarul municipiului Călărași, cu viceprimarii și cu directori și cu alți reprezentanți ai primăriei, dar și de a deține aceste funcții într-un exercițiu de tip „job shadowing”.

Elevii vor prelua funcțiile de primar, de viceprimar, de administrator public și de secretar și vor participa la ședința operativă săptămânală.

Astăzi au stat de vorbă arhitectul șef al primăriei și au realizat o vizită în parc, unde au desfășurat anumite verificări. Alături de ei s-a aflat primarul municipiului Călărași, domnul Ștefan Daniel Drăgulin.

Doamna Elena Rogoz, consilier în cadrul primăriei Călărași  ne-a împărtășit câteva informații despre programul copiilor: „Astăzi, in ședința operativă, au văzut exact care sunt problemele cu care administrația locală se confruntă, au aflat soluții, au participat la dezbaterile dintre colegi. Mâine își vor petrece mai mult cu domnii viceprimari, se vor duce pe teren, vor lua parte la ședințe. Tot mâine vor sta de vorbă și cu consilierul nostru de etică și cel care implementeaza Strategia anticorupție la nivel de primărie.