Europarlametarul român Victor Negrescu a însoțit ambasadorii juniori EPAS din Liceul Danubius într-o activitate de informare în comunitate. Activitatea de facilitare a întâlnirii membrilor comunității călărășene cu un reprezentant în Parlamentul European face parte din programul Școli ambasador ale Parlamentului European, la care liceul participă. Activitatea a vizat comunicarea de informații despre Parlamentul European, dar și interacțiunea directă cu unul dintre europarlamentarii români.
Activitatea fost posibilă grație inițiativei lui Ionut Vișan, ambasador junior în cadrul programului, de a invita un europarlamentar în liceul său. O inițiativă care s-a concretizat datorită puterii lui Ionuț de convinge și de a inspira oameni și colaboratori valoroși, dintre care amintim pe dl. George Iacob, prefectul județului Călărași, și pe dl. Ciprian Pandea, subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.
Îi mulțumim domnului Victor Negrescu pentru disponibilitatea dovedită, pentru spiritul prietenesc în care a abordat echipa EPAS din Liceul Danubius, pentru lecțiile transmise.

Publicată de Liceul Danubius – Școală-ambasador a Parlamentului European pe Miercuri, 10 mai 2017