Pentru a da o pată de culoare holurilor și pentru a crește atractivitatea spațiilor comune din liceu, comisia de pavoazare împreună cu elevii care au aptitudini artistice și plastice au decis să înceapă o campanie de creare a unor picturi tematice, cu ajutorul cărora să decoreze intrările în toate sălile, cabinetele și laboratoarele școlii. Picturile tematice vor avea dimensiuni standard de 120×120 cm, vor fi realizate cu ajutorul culorilor acrilice și vor fi afișate la intrarea în toate sălile din liceu. Având în vedere specificul liceului, care dispune de cabinete personalizate și laboratoare pentru toate disciplinele școlare, picturile vor fi reprezentative pentru fiecare spațiu școlar în parte.

Primii elevi interesati de acest proiect au fost deja înscriși într-un grup de facebook, unde își prezintă propunerile și decid conținutul fiecărei lucrări. Invitatia de a participa la aceste activitati se adresează cât mai multor elevi care ar dori să contribuie la schimbarea imaginii liceului și la punerea în operă a propriilor aptitudini plastice.

Pentru a decide ordinea cabinetelor școlare care vor beneficia de aceste lucrări, s-a decis folosirea site-ului www.random.org

Inițiativa beneficiază de întreaga susținere a conducerii liceului, domnul director Constantin Croitoru fiind implicat direct în susținerea grupului de lucru (au fost puse la dispozitie materiale suport, un spațiu de lucru – sala 107, au fost achizitionate pensule, trafalete și vopsele).

În perioada următoare, elevii, profesorii și vizitatorii vor fi invitați să privească cu mai mare atenție holurile liceului, pentru că în scurt timp vor apărea și primele lucrări.

Din grupul elevilor artiști fac parte: Lavinia Rotariu, Alexandra Ganea, Andru Andreea Coman, Andronache Andreea Roberta Diana