Îmi place informatica și consider că în orice domeniu de activitate calculatorul este o mașină inteligentă foarte utilă. De aceea este necesar să cunoaștem cât mai multe despre hardware și software, să depanăm aceste componente, să realizăm programe,  să utilizăm un număr din ce în ce mai mare de aplicații. Firma de exercițiu INFORMATICA DANUBIUS SRL mă ajută să aflu aspecte importante despre modul în care se desfășoară activitatea într-o firmă reală. Cred că este important să ne informăm și să folosim informațiile obținute pentru a face ca  firma de exercițiu INFORMATICA DANUBIUS SRL care s-a creat în cadrul Liceului ”Danubius” Călărași- proiect ”Învață cu noi să devii antreprenor” să funcționeze asemenea unei firme reale. Sper că voi folosi ceea ce voi  învăța și îmi voi alege să lucrez în domeniul IT.

BOBOLOȚ REMUS ANDREI- LICEUL ”DANUBIUS” CĂLĂRAȘI

ADMINISTRATOR  INFORMATICA DANUBIUS SRL 

COORDONATOR FE DRĂGAN EMILIA

Ne plac dulciurile foarte mult și de aceea consider că trebuie să ne hrănim cu produse alimentare de calitate. Prin participarea mea ca administrator la  firma de exercițiu DOLCE GUSTO SRL care este creată pornind de la o firmă reală am căutat să învăț ceea ce este important pentru ca oamenii să mănânce sănătos. Trebuie să avem ”Minte sănătoasă în corp sănătos!” . Firma  de exercițiu DOLCE GUSTO SRL mi-a oferit prilejul de a vedea cum funcționează o firmă reală. Ca administrator al  firmei  DOLCE GUSTO SRL voi încerca să coordonez  activitatea colegilor mei astfel încât aceasta  să funcționeze asemenea unei firme reale.

DINU VASILE-LICEUL   ”DANUBIUS ” CĂLĂRAȘI

ADMINISTRATOR DOLCE GUSTO SRL

COORDONATOR FE DRĂGAN EMILIA

Mi se pare interesantă ideia de a lucra într-o firmă de exercițiu SC GEMIA DANUBIUS SRL care mă ajută să  mă perfecționez în domeniul confecțiilor.  Să realizezi confecții este o activitate care mă interesează și îmi place ca oamenii să fie bine îmbrăcați. În calitate de administrator la firma SC GEMIA DANUBIUS SRL voi colabora cu firma reală și voi încerca să învăț cum se confecționează  îmbrăcămintea. Sper să colaborez bine cu angajații firmei de exercițiu SC GEMIA DANUBIUS SRL  și acest lucru să mă ajute pentru a putea a alege corect  cariera pe care doresc să o urmez .

ȘANDRU MONICA-ELENA-LICEUL ”DANUBIUS” CĂLĂRAȘI

ADMINISTRATOR SC GEMIA DANUBIUS  SRL

COORDONATOR FE DRĂGAN EMILIA

Albumul foto realizat in timpul desfasurarii proiectului