Marti, 09 iunie 2015, in Liceul Danubius, a fost organizată prima ceremonie de acordare a Burselor de studii Giancarlo Beltrame
Bursele de studii Giancarlo Beltrame recompenseaza si incurajeaza eforturile academice ale absolventilor filierei tehnologice a liceului. Bursele de studii Giancarlo Beltrame sunt oferite de compania Donalam, parte a Beltrame Group, de acestea beneficiind doi absolventi ai Liceului Danubius care au rezultate scolare meritorii si care se vor inscrie la o facultate tehnica. Fiecare bursa are valoarea de 5000 de lei/an universitar.

Anul acesta, Bursele de studii Giancarlo Beltrame au fost acordate elevilor Avrigeanu Eduard Costin si Alexandru Mugea

Inmanarea acestor burse a fost realizata de domnul Deganello Enrico, manager resurse umane in cadrul companiei Donalam. Domnul Deganello Enrico i-a felicitat pe castigatorii acestor burse pentru reusitele scolare si i-a asigurat de intreaga disponibilitate a companiei Donalam pentru o colaborare pe termen lung, atat pe perioada studiilor, precum si postabsolvire.

Doamna prof. ing. Coman Lucica, directorul liceului, a subliniat importanta initiativei companiei Donalam pentru motivarea suplimentara a elevilor care urmeaza studiile in cadrul filierei tehnologice a liceului, precum si pentru crestrea calitatii umane si profesionale a resursei umane care va face obiectul pietei muncii in anii viitori.

La ceremonie au participat elevii de la filiera tehnologica, parinti, profesori, reprezentanti ai presei locale. Alaturi de cei doi elevi bursieri s-a aflat si diriginta lor, dna prof. Ispir Mirela.

Oferirea Burselor de studii Giancarlo Beltrame este reglementata in baza acordului de parteneriat incheiat intre Donalam SRL si Liceul Danubius (detalii suplimentare), iar alegerea elevilor care beneficiază de aceste burse se realizeaza de o comisie care este formata din directorul liceului, un profesor inginer si un parinte, avand colaborarea reprezentantilor companiei Donalam.

 

Articole de presă

http://www.soridapress.ro/donalam-burse-pentru-elevi-ai-liceului-danubius/

http://www.radiovocescampi.ro/2015/06/burse-de-studii-acordate-absolventilor-din-cadrul-liceului-danubius/