Elevii au devenit mici antreprenori. Firmele lor exista, oferta de produse este variată, fiecare își dorește maximizarea profitului. Pentru toți, acest an școlar a fost cel mai îmbelșugat. Nu au obținut doar competențe noi, dar au beneficiat și de nenumărate experiențe de cunoaștere, grație celor 5 excursii, seminariilor, zecilor de ore de formare în cadrul Centrului de Inițiere în Antreprenoriat.

Urmează să descopere cum se organizează târgul firmelor de exercițiu și cum se câștigă piața premiilor.

În final, după ce vor satura piața locală, vor călători în „tabăra de vară”, pentru a descoperi noi piețe, pentru a exersa engleza în afaceri, pentru a împărtăși experiențe și pentru a îmbina utilul și plăcutul.

Datorită inițiatorilor și finanțatorilor proiectului (comunitatea locală și Uniunea Europeana), datorită echipei de implementare a proiectului, datorită profesorilor care i-au coordonat, dar în special datorită sârguinței lor, acești elevi exersează succesul antreprenorial. Toate competențele formate prin acest program vin în completarea competențelor formate prin curriculumul național, urmărind corelarea învățării cu nevoile pieței.

Titlul proiectului- “Competenţe Europene pentru Piaţa României (CEPRO) – prin Centrul de Iniţiere în Antreprenoriat a Tinerilor”
Axa prioritară 2 ”Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”
Domeniul major de intervenţie 2.1 ”Tranziţia de la şcoală la viaţa activă” 
Contract: POSDRU/161/2.1/G/138306 
www.cepro-economic.ro