Faza naţională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii s-a desfăşurat, în acest an, în reşedinţa judeţului Bistriţa-Năsăud, municipiul Bistriţa, în perioada 7-11 aprilie 2014.

Pentru secţiunea Electronică, automatizări, telecomunicaţii, din partea liceului nostru au participat elevii: Avrigeanu Eduard Costin din clasa a XI-a E şi Busuioc Laurenţiu Ştefan din clasa a XII-a D, clasaţi pe locul I la faza judeţeană a acestei Olimpiadei, ambii cu specializarea tehnician operator tehnică de calcul. De pregătirea acestor elevi s-au ocupat membrii Catedrei tehnice care fac parte din comisia metodică de electro (prof. Androne Gabriela, prof. Alexandru Ştefan, prof. Georgescu Constantin şi prof. de instruire practică Belciu Ionel, Caragea Ion, Ţoancă Stelian).

La această ediţie a Olimpiadei, pe domeniul Electronică, automatizări, telecomunicaţii au participat 39 de elevi de cls a XI-a şi 36 de elevi de cls a XII-a, din toate judeţele ţării.

Concurenţii la Olimpiada la disciplinele din aria curriculară Tehnologii au avut de susţinut două probe, una scrisă şi una practică. În urma acestor probe, elevii noştri s-au clasat pe locuri onorabile, Avrigeanu Eduard Costin pe locul 12 (din 39 de participanţi), cu un total de 131 de puncte (din 200) şi Busuioc Laurenţiu Ştefan pe locul 10 (din 36 de participanţi),cu un total de 145 de puncte (din 200).

Îi felicităm pe aceşti elevi, pentru efortul pe care l-au depus şi pentru rezultatele obţinute şi le dorim mult succes în viitor la toate concursurile sau examenele la care vor participa !

Mai multe informaţii (participanţi, comisie, subiecte date, rezultate finale, galerie foto, etc.) pot fi accesate pe site-ul Olimpiadei, http://eprofu.ro/olimpiada/.

 

Responsabil Catedra Tehnică,

prof. Androne Gabriela