Vineri, 1 noiembrie 2013, peste 180 de elevi ai liceului „Danubius” si invitati, insotiti de profesori si conducerea unitatii de invatamant, au participat la Balul Bobocilor „Danubius” 2013. Evenimentul a fost gazduit de Restaurantul Don Michelle din Calarasi. Petrecerea a fost organizata de elevii clasei a XII-a C, sub coordonarea prof. Emil Isvoranu, consilier educativ al liceului, prof. Loredana Mira – director CESCUJUR, prof. Boanca Iulica – profesor diriginte la clasa a XII-a C.

Petrecerea elevilor a atins apogeul in momentul desfasurarii traditionalului concurs „Miss si Mister Boboc”.
Anul acesta, titlul de Miss Boboc „Danubius” a fost adjudecat de eleva Iulia Breota, de la clasa a IX-a B, iar titlul de Mister Boboc „Danubius” i-a revenit partenerului de scena al acesteia, elevul Alexandru Vladescu, de la clasa a IX-a C.

La concurs au participat si perechile: 

Bianca Muscalu (Locul II) & Ionut Visan (Mentiune)
Luiza Muscalu (Mentiune) & Eugen Mitroi (Locul II)
Ecaterina Istrate (Mentiune) & Adrian Cîlă (Locul III)
Petronela Marin (Locul III) & Mihai Oprea (Mentiune)

 

Concursul Miss si Mister Boboc a cuprins mai multe probe: defilare, dans, cultura generala, proba surpriza, karaoke. Prezentatorii concursului au fost elevii Zagareanu Ana Maria si Mihalache Cristian, de la clasa a XII-a C. Datorita implicarii acestora in numeroase proiecte educative pe durata liceului (inclusiv Liderii Mileniului Trei), dar in special datorita pregatirii intensive in jurnalism, acestia au putut crea o atmosfera deosebita, captand atentia publicului si oferind concurentilor momente speciale, pline de emotie.

Juriul concursului a fost format din Roxana Balaceanu (Miss Boboc „Danubius” 2012), prof. Mira Loredana si prof. Dumitrel Toma. Datorita calitatii prestatiei tuturor elevilor concurenti, evidentierea perechii castigatoare s-a realizat in conditii dificile, nivelul concurentilor nepermitand o diferentiere facila. In opinia membrilor juriului, toti  concurentii au fost bine pregatiti pentru a face fata concursului, au dovedit stapanire de sine, talent artistic si spontaneitate. 

Restaurantul Don Michelle a oferit cu generozitate un consistent premiu si o invitatie la o cina romantica, pentru cei doi laureati cu titlul de Miss si Mister „Danubius” 2013. De asemenea, a oferit un premiu de popularitate pentru perechea Bianca Muscalu & Ionut Visan.

Un alt sponsor al concursului, domnul Giani Pianci, a oferit castigatorilor MISS si MISTER doua vouchere de 100 lei, pentru achizitionare de produse cosmetice Avon si/sau Oriflame.

Alaturi de elevi s-au aflat si profesorii Verman Daniela, Androne Gabriela, Dragan Emilia, alaturi de directorul liceului, prof. ing. Coman Lucica

Balul Bobocilor reprezinta un eveniment anual, devenit deja traditie in cadrul liceului Danubius. Vezi informatii si albumele foto din 2009, 2010, 2011, 2012.

Toti participantii sunt invitati sa evalueze calitatea evenimentului, prin completarea formularului din stanga.