Duminica, 24 martie, peste 40 de elevi ai liceului, impreuna cu 40 de invitati personali, au participat la primul spectactol de teatru-dans realizat cu finalistii concursului „Romanii au talent”, trupa No Limit.

Actiunea de promovare a spectacolului in randul elevilor liceului Danubius ii apartine drei Larisa Barbu, organizator MixMusic.

Tot ea declara despre membrii trupei No limit si despre spectacolul „Dance or die”:

Au depășit bariere în fața cărora puțini dintre noi ar fi rezistat, oferindu-ne o lecție prețioasă. Maschează cu dibăcie, ambiție și perseverență, deficiențele pe care le au, în spatele unor coregrafii studiate la perfecție, incluse în cadul unui program teatral de o valoare emoțională și intelectuală profundă, astfel încât dacă nu știi despre cine este vorba, nu ți-ai imagina vreodată că Dumnezeu i-a înzestrat pe ei cu ceva mai puțin decât pe tine.

„NO LIMIT, în sensul cel mai adevărat și pozitiv al cuvântului, finaliști ai emisiunii Românii au talent”, îți transmit mesajul puterii de a îți îndeplini visurile în ciuda barierelor pe care le poți întâmpina. „Dance or Die”, o intruziune de putere spirituală în sânul inalterabilei legalități cotidiene, îți aduce în prim-plan energie, intrigă și un amalgam de sentimente adeseori antitetice, un model de depășire a condiției umane inițiale.

Spectacolul s-a desfasurat incepand cu 18.00, in sala Barbu Stirbei a Centrului Cultural Judetean.

Spectacolele din prezenta stagiune sunt organizate de Consiliul Judetean Calarasi (la initiativa Presedintelui Raducu-George Filipescu), Centrul Cultural Judetean Calarasi, Primaria Municipiului Calarasi (la initiativa Primarului Daniel Stefan Dragulin), fiind realizate de MIX MUSIC Bucuresti.

Parteneri Media: Jurnalul de Calarasi, Actualitatea de Calarasi, Observator de Calarasi, Arena, Radio Arena

Vezi filmul de prezentare a trupei No Limit