Dam startul Programului educational in Arta de a conduce – Liderii Mileniului Trei – editia 2013.

Programul Educational in Arta de a Conduce „Liderii Mileniului Trei” se desfasoara simultan in 4 licee din municipiul Calarasi (Colegiul National „Barbu Stirbei”, Colegiul Economic, Liceul „Danubius”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”), fiind sponsorizat de Compania Tenaris-Silcotub.

Programul Educational in Arta de a Conduce „Liderii Mileniului Trei” este organizat de Asociatia Clubul Liderii Mileniului Trei, sub coordonarea domnului Marian Stas.

Obiectivele imediate:
– informarea cu privire la curs;
– selectia elevilor participanti;
– organizarea festivitatii de lansare a proiectului;
– construirea agendei pentru cele 10 intalniri de curs.

Cursul LMT va incepe in perioada 11-15 martie 2013, presupune parcurgerea a 10 sedinte de curs (de cate 90 de minute, in afara programului scolar), putand fi urmat de 20 de elevi.

Vezi lista elevilor selectati pentru a participa la acest curs

CURSUL LMT #1 are tema „SCHIMBAREA E IN TINE”
Autorii cursului: Monica Morar si Marian Stas

Trainer: Dumitrel Toma.

Profilul elevului dorit in proiect: rezultate scolare bune/foarte bune, implicare frumoasa si in alte proiecte, extrascolare, copil deschis, de incredere si punctual, orizont cladit armonios, cu buna imagine in comunitatea scolara.

Agenda pentru cele 10 intalniri va fi realizata impreuna cu cei 20 de elevi selectati pentru participarea la curs.

Festivitatea de lansare a Programului Liderii Mileniului Trei – editia 2013, se va desfasura in cadrul salii de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, vineri, 15 martie, incepand cu ora 11. Toti elevii selectati in program sunt invitati sa participe la aceasta ceremonie de lansare a proiectului in municipiul Calarasi.