Sambata, 12 mai 2012, s-a desfasurat „Targul ofertelor educationale„. Evenimentul este organizat anual, iar anul acesta s-a aflat la a XV-a editie. In cadrul acestui targ, institutiile de nivel liceal din judet si-au prezentat oferta educationala pentru anul scolar 2012-2013.

Vizitatorii targului, viitorii absolventi ai clasei a VIII-a A, au putut cunoaste astfel ofertele scolare, planurile de scolarizare, iar ulterior pot opta pentru institutia de invatamant in care sa isi continue studiile liceale.

Târgul ofertelor educaţionale a fost organizat de catre Inspectoratul Şcolar Judeţean al Judetului Călăraşi şi Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Călăraşi, in cadrul Scolii „Nicolae Titulescu“ Calarasi, .

Liceul „Danubius” a intampinat elevii claselor a VIII cu multe surprize (dansul majoretelor, prezentarea realizarilor elevilor nostri, prezentarea liceului, proiectii si aplicatii tehnice si multe altele), dar si cu o titulatura noua, ce va intra in vigoare de la inceputul anului scolar viitor.

Elevii prezenti in cadrul targului au utilizat si mijloacele de transport puse la dispozitie pentru a vizita liceul. Sute de elevi ramanand impresionati de calitatea dotarilor materiale si a succeselor elevilor liceului.

Vezi albumul foto online