O noua activitate educationala, desfasurata in cadrul Grupului Scolar „Danubius”, este popularizata in mass-media din Calarasi.

Observator de Calarasi publica informatii despre ora de dirigentie sustinuta la clasa a X-a G de catre prof. Marin Munteanu, impreuna cu dr. Sever Badea.

„La ora de dirigenţie a clasei a X-a G de la Grupul Şcolar „Danubius”, elevii au avut prilejul de a-l avea în mijlocul lor pe dr. Sever Badea, medic specialist în boli dermato-venerice. Cu această ocazie, liceenii au primit informaţii cu privire la bolile cu transmitere sexuală, dar şi răspunsuri la întrebările lor despre acest subiect.

Primul pas în tratarea bolilor cu transmitere sexuală este consultul medical şi diagnosticarea corectă. Informaţiile aduse elevilor despre pericolele care pot apărea odată cu începerea vieţii sexuale fac parte din ciclul de acţiuni pentru orele de dirigenţie ale clasei a X-a G. Aşadar, dirigintele clasei, prof. Marin Munteanu, face tot posibilul ca fiecare oră de dirigenţie să fie amplă, instructivă şi, totodată, atractivă pentru copii. “Majoritatea elevilor au peste 16 ani şi consider că este important ca ei să afle principalele pericole ce vor apărea odată cu viaţa pe care o vor începe de azi încolo. Deja acest subiect le-a captat atenţia şi voi face tot ce-mi stă în putinţă ca fiecare oră de dirigenţie să fie atractivă şi informativă pentru copii”, ne-a declarat prof. Marin Munteanu, dirigintele clasei a X-a G. De asemenea, alături de elevii clasei a X-a G au fost şi cei de la clasa a X-a C, care au ascultat cu atenţie informaţiile şi sfaturile oferite de medicul dermatolog. Alături de aceşti elevi s-a aflat ca de fiecare dată prof. Emil Isvoranu, directorul Grupului Şcolar “Danubius” Călăraşi.”

Vezi articolul la adresa: http://observatorcl.info/liceenii-din-danubius-informati-despre-bolile-venerice