Sâmbătă, 4 iunie 2011, a avut loc la Grupul Şcolar „Danubius” întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului a absolvenţilor promoţiei1987-1991.

Festivitatea s-a desfăşurat în Centrul de Jurnalism al şcolii, în prezenţa conducerii unităţii : director – prof. Emil Isvoranu şi director adjunct – ing. Silviana Şestacovschi.

La eveniment au participat peste 40 de absolvenţi precum şi cadre didactice care au predat elevilor celor două clase, a XII-D şi a XII-E: Florentina Scurtescu (diriginte), Terezia Stoicea (diriginte), Maria Deculescu, Carmen Damaş, Nina Perşoi, Maria Udrea şi Doina Cristescu.

După 20 de ani de la absolvire, emoţia întâlnirii a fost intensă, culminând cu citirea catalogului la cele două clase cu profil tehnic. Fiecare absolvent şi-a prezentat realizările personale şi profesionale şi o întâmplare hazlie din viaţa de licean.

Profesorii au fost încântaţi de parcursul profesional al foştilor liceeni, cei mai mulţi absolvind o instituţie de învăţământ superior şi lucrând la Tenaris, Poliţie, în publicitate, în învăţământ, finanţe etc.

La rândul lor, absolvenţii au fost impresionaţi de aspectul actual al liceului, de dotările existente şi de faptul că întreaga festivitate a fost filmată de elevii unităţii care activează în cadrul Centrului Şcolar de Jurnalism.

Vezi albumul foto

Vezi articolul publicat in Observatorul de Calarasi